Bezig met laden...
-53%
visibility
shopping_cart

Gratis beschermhoes Apple iPad mini 2 7.9" 16/32/64GB (ios 12) wifi (4G) + garantie

Slechts enkele exemplaren beschikbaar

295,00

139,99*

De iPad mini is de kleinste tablet van Apple. Deze iPad heeft een 7,9-inch scherm en is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Het sterke punt van de iPad mini is z’n portabiliteit. Gewicht, grootte en draagbaarheid zijn factoren die je tegenhouden om de full-size iPad de hele dag te gebruiken. Daardoor pakken de meeste mensen hun iPad eigenlijk maar tevoorschijn voor een beperkt aantal taken: ‘s ochtends bij het ontbijt kijken of er nog nieuws is, op Facebook bladeren, wat webbrowsen en af en toe een krantje lezen. Je gebruikt de iPad meestal thuis, in de keuken, de woonkamer of de slaapkamer. Hij is eigenlijk te groot en te zwaar om elke dag mee te nemen, zeker als je al met een laptop moet slepen. Bij de mini vallen al die beperkingen weg. Als je wilt kun je je iPad mini altijd meedragen in jaszak of handtas. Tegelijk is het een apparaat dat maar weinig nieuwe beperkingen introduceert. Het scherm is kleiner, maar dat heeft geen invloed op de toepassingsmogelijkheden. De iPad mini zal ongetwijfeld uitgroeien tot Apple’s populairste tablet, al was het alleen maar vanwege de prijs.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2009-2020 ComputerWinkelSpijkenisse.nl is een onderdeel van SelectedSolutions kvk 51814633 btw-id NL002013416B93
Disclaimer: De op deze website getoonde informatie wordt door ComputerWinkelSpijkenisse.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.
Eventuele prijs-, uitvoeringswijzigingen en fouten in de verstrekte informatie voorbehouden.