Windows 7 Professional Nederlands
Nieuwe installatie Windows 7 Pro NL in Spijkenisse op afspraak
0 Reviews | Review toevoegen

Microsoft Windows 7 Professional installatie Nederlands

Artikelnummer

0021 

Afhalen of verzenden Post NL

€ 0,00 

EAN

 

€ 149,95 *
€ 99,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :


| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Microsoft Windows 7 Professional installatie Nederlands

Alles wat u nodig hebt op uw werk en thuis
Windows 7 Professional bevat de Home Premium-functies waar u van houdt en de zakelijke functies die u nodig hebt voor uw werk. Maak gemakkelijker en veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken en deel bestanden tussen de verschillende pc's in uw huis. Daarnaast kunt u veel Windows XP-productiviteitsprogramma's uitvoeren in de Windows XP-modus en uw gegevens gemakkelijk terugzetten via automatische back-ups naar uw thuis- of bedrijfsnetwerk.

- XP-modus gebruiken: U kunt veel bestaande productiviteits- en bedrijfsprogramma's uitvoeren die zijn ontwikkeld voor Windows XP? als dit nog niet is geïnstalleerd, kunt u dit gratis downloaden bij Microsoft
- Automatisch back-ups maken van uw bestanden: beveilig uw gegevens tegen gebruikersfouten, niet werkende hardware en andere problemen. U kunt een back-up van uw bestanden maken op een externe vaste schijf, een secundaire vaste schijf, een beschrijfbare cd of dvd of op een netwerklocatie.
- Tijd en geld besparen bij het oplossen van IT-problemen: gebruik de krachtige diagnostische programma's en probleemoplossers die zijn ingebouwd in het Onderhoudscentrum voor het oplossen van veel computerproblemen.
- Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
- Communiceren met alle compatibele apparaten die zijn aangesloten op uw computer: u ziet afbeeldingen en status van de apparaten en kunt algemene taken uitvoeren vanuit één venster.
- Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
- Meerdere pc's verbinden, met of zonder een server: gebruik Aan domein toevoegen om pc's snel en veiliger te verbinden met uw bedrade of draadloze domeinnetwerk.
- Vind de juiste printer: gebruik automatische printerlocatieherkenning om uw printer te identificeren wanneer u van huis naar kantoor gaat of andersom.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten