Nieuwe installatie Windows XP Home 32 bits Edition in spijkenisse op afspraak
Nieuwe installatie Windows XP Home 32 bits Edition in spijkenisse op afspraak
0 Reviews | Review toevoegen

Microsoft Windows XP Home Edition installatie

Artikelnummer

0004 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

0882224247375  

€ 49,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :


| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Microsoft Windows XP Home Edition installatie Nederlands
 

Platform 32bit, Windows


Wij installeren op verzoek van de klant gewoon nog Windows XP.

Waarom is de ondersteuning gestopt?

Na ruim 12 jaar is Microsoft gestopt met het onderhoud van het besturingssysteem Windows XP. Hierdoor zal je geen automatische beveiligingsupdates voor je Windows XP computer meer ontvangen. Dat heeft onder meer gevolgen voor de bescherming van je persoonlijke gegevens. Ook biedt Microsoft voor deze versie van het besturingssysteem geen drivers meer aan voor nieuwe randapparatuur zoals printers en camera’s.

 

Windows XP is nu bijna 12,5 jaar oud en sinds die tijd is ons computergebruik drastisch veranderd. In oktober 2001, toen Windows XP uitkwam, waren er nog geen smartphones en waren we amper online. We betaalden nog met de gulden en betalingsopdrachten deden we per post. Nu zijn Touch en apps de norm en bankieren we via internet. Door al deze veranderingen en nieuwe ontwikkelingen was het niet langer mogelijk om Windows XP up-to-date te houden. Daarom heeft Microsoft de onderhoudsupdates voor dit besturingssysteem stop gezet.

 

Wat betekent het dat Windows XP niet meer wordt ondersteund?

Dit betekent dat je geen maandelijkse beveiligingsupdates meer ontvangt om je Windows XP computer te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Daardoor loop je een risico.

De risico’s doen zich met name voor wanneer je online gaat. Let op: ook USB-sticks worden niet meer gecontroleerd op de nieuwste malware.

Behalve beveiligingsupdates installeerde Windows Update ook de benodigde software om de werking van Windows XP te verbeteren. Bijvoorbeeld nieuwe drivers voor randapparatuur zoals printers en camera’s. Nieuwe hardware of software die op de markt komt, zal dus mogelijkerwijs niet of niet goed werken op je Windows XP computer.

Wat wordt er van mij verwacht?

Microsoft adviseert om niet meer online te gaan met een Windows XP computer. Wil je gebruik blijven maken van internet op je pc, dan kun je overstappen op een nieuwere versie van het Windows besturingssysteem. In sommige gevallen kan dat op je bestaande computer maar de kans is groot dat je die moet vernieuwen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten