Windows 7 Professional Nederlands
Nieuwe installatie Windows 7 Pro NL in Spijkenisse op afspraak
0 Reviews | Review toevoegen
Microsoft Windows 7 Professional installatie Nederlands

Artikelnummer

0021

Afhalen of verzenden Post NL

€ 0,00

Indicatie levertijd*

binnen 1 tot 3 werkdagen

€ 149,95 *
€ 99,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Microsoft Windows 7 Professional installatie Nederlands

Alles wat u nodig hebt op uw werk en thuis
Windows 7 Professional bevat de Home Premium-functies waar u van houdt en de zakelijke functies die u nodig hebt voor uw werk. Maak gemakkelijker en veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken en deel bestanden tussen de verschillende pc's in uw huis. Daarnaast kunt u veel Windows XP-productiviteitsprogramma's uitvoeren in de Windows XP-modus en uw gegevens gemakkelijk terugzetten via automatische back-ups naar uw thuis- of bedrijfsnetwerk.

- XP-modus gebruiken: U kunt veel bestaande productiviteits- en bedrijfsprogramma's uitvoeren die zijn ontwikkeld voor Windows XP? als dit nog niet is geïnstalleerd, kunt u dit gratis downloaden bij Microsoft
- Automatisch back-ups maken van uw bestanden: beveilig uw gegevens tegen gebruikersfouten, niet werkende hardware en andere problemen. U kunt een back-up van uw bestanden maken op een externe vaste schijf, een secundaire vaste schijf, een beschrijfbare cd of dvd of op een netwerklocatie.
- Tijd en geld besparen bij het oplossen van IT-problemen: gebruik de krachtige diagnostische programma's en probleemoplossers die zijn ingebouwd in het Onderhoudscentrum voor het oplossen van veel computerproblemen.
- Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
- Communiceren met alle compatibele apparaten die zijn aangesloten op uw computer: u ziet afbeeldingen en status van de apparaten en kunt algemene taken uitvoeren vanuit één venster.
- Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
- Meerdere pc's verbinden, met of zonder een server: gebruik Aan domein toevoegen om pc's snel en veiliger te verbinden met uw bedrade of draadloze domeinnetwerk.
- Vind de juiste printer: gebruik automatische printerlocatieherkenning om uw printer te identificeren wanneer u van huis naar kantoor gaat of andersom.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.