Plaats een goede review

9 van de 10 tevreden klanten schrijven geen beoordeling. Ze zijn tevreden dus waarom zou je dan ook.... Toch is het belangrijk om ook als tevreden klant dit te laten weten. Tevreden klanten op het internet geeft ons bedrijf de kans om verder te groeien en onze service waar nodig verder te verbeteren. Wij kunnen dan ons assortiment verder uitbreiden en onze lage prijzen blijven hanteren. Help ons ook aan een goede beoordeling.

Plaats een goede review op Kiyoh

 

Mieke 29-08-2019 om 13:49:58

Een echte aanrader. Perfecte levering.

Carin Volkeri 08-08-2019 om 13:44:01

Snelle service, vriendelijk geholpen!

Posthumus 30-07-2019 om 11:56:10

Prima verlopen

Ronad 29-07-2019 om 13:26:11

I phone 6 werkt goed goed verpakt snelverzonden

Fien 27-07-2019 om 22:27:41

Super tevreden over de service, er vriendelijk contact, gemotiveerde werknemer

A Vermeer 25-07-2019 om 10:40:00

Bestelling gedaan tijdens de vakantieperiode van de webshop. Geduldig gewacht op de bestelling. Een week na de vakantieperiode bleek het betreffende product wat ik besteld had niet beschikbaar te zijn en werd mijn bestelling geannulleerd. Slecht voorraad beheer en magere communicatie. Wel netjes snel het geld terug ontvangen.

Mariska 23-07-2019 om 20:11:15

IPhone 7 voor onze zoon besteld. Mooi toestel en nette, snelle levering.
Hij is er super blij mee.

Antal Walraven 21-07-2019 om 12:19:51

Super online shop .... duidelijk en wat er aangegeven wordt op de site zo ontvang je het product ook echt.
IPhone 8 besteld en was zo goed als nieuw .... blij dat zijn hard verdiende centjes goed besteed zijn.

FD 21-07-2019 om 10:34:54

Prima zaak. Snelle correspondentie, veel informatie en communicatie over product en leverantie, goed product.

Froukje jongstra 16-07-2019 om 22:01:28

Prima!

 
Pagina 1 van 19


| Meer