Deel uw ervaring met ons en andere bezoekers.

Kwaliteitscontrole:
Wij vragen onze klanten om een beoordeling achter te laten nadat hun bestelling is afgeleverd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze leveringen volgen en actie ondernemen indien er onverhoopt toch iets mis zou gaan.

Waarom verzamelen wij reviews op onze eigen website?
Er zijn tegenwoordig zoveel beoordelings website's dat dit niet meer bij te houden is. Nu plaatst u bij ons een beoordeling en wij kunnen met u contact zoeken indien u niet tevreden bent. Daarnaast zijn wij van mening dat reviews van externe partijen moeilijker te controleren zijn op echtheid. Ook lopen wij het risico dat uw reactie verloren zou gaan als een externe partij er mee stopt of zijn policy aanpast.

Externe reviews
Facebook.com  Google.com 

R van Loock - 05/12/2017 om 13:09

Laptop bestelling 5036 in prima staat ontvangen

Werd aangeboden laptop met windowsw XP voor € 118,95
vond dat misleidend want bij; kies besturing systeem ; Windows XP + € 29,95
Windows 7 + € ..........
Windows 10 + € ..........

vermeld niet bij de aangeboden laptop in de advertentie met Windows XP wat niet zo blijk te zijn.
Vermeld de prijs zonder en na keuze bestuurings systeem, dat is wel zo netjes en eerlijk voor de klant

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Jon de Regt - 05/12/2017 om 12:05

Ik heb een HP HC7900 besteld, alles was goed aangekomen en de PC werkt prima.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Ed krikke - 05/12/2017 om 11:58

Goed aangekomen

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Frans Rosier - 04/12/2017 om 13:58

Had een scherm besteld bij Computer Spijkenisse maar deze was even niet leverbaar dus ik zat omhoog door mijn werk op de computer dus heb ik helaas snel een andere moeten kopen,maar het bedrag wat ik had betaald ,stond na annulering wel binnen twee dagen weer terug op mijn rekening,oftewel gewoon netjes afgehandeld,dank jullie wel !!!

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Dirk - 24/11/2017 om 10:31

'S middags eenvoudig besteld, enkele minuten later was het pakket verzonden en de volgende dag geleverd. Goed geprijsd, goed verpakt, helemaal top!

Algemeen
Prijs
Levering
Service
konsthuys - 28/10/2017 om 12:42

3x schitterende HP toetsenbord besteld en binnen 2 dagen ontvangen.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Carin Dries - 24/10/2017 om 20:00

Laptop besteld met besturing Windows xp prof. , week later in België aangekregen , in goede staat alles er op en aan zoals op website vermeld stond . Een minpuntje xp is Engelstalig dat zou nog mogen vermeld worden op de website ! Dus voor nu is mijn eerste ervaring met deze winkel positief !
Mvg Carin

Algemeen
Prijs
Levering
Service
HJA Ammerlaan - 24/10/2017 om 12:04

Bestelde producten snel en goed verpakt ontvangen. Top winkel met aantrekkelijke prijzen. Snelle en goede service.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
W.P.Brugman - 22/10/2017 om 01:12

Bestelling is in goede staat afgeleverd

Algemeen
Prijs
Levering
Service
cor - 20/10/2017 om 18:47

is goed aangekomen werkt goed prima la[top

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Peter Kuipers - 05/10/2017 om 17:50

Levering snel en correct , geleverd zoals beschreven .

Algemeen
Prijs
Levering
Service
P.Barelds - 05/10/2017 om 13:44

CPU besteld leverbaar binnen 1 - 3 werkdagen, dit werd 10 dagen.
E-mail die ik stuurde werd niet beantwoord, de telefoon gelukkig wel.

Gekozen voor een track en trace en handtekening bij ontvangst (ad €1,95).
Track en trace heb ik niet ontvangen en het pakje kwam door de brievenbus zonder dat er voor getekend was.
Ook was de CPU niet nieuw, maar een gebruikte. Gelukkig werkt hij wel.

Reactie:
Onze excuses. Het klopt dat de oudere Intel Quadcore Q9550 2.83Ghz 1333FSB op stocket 775 deels nieuw deels refurbished A-Grade worden ingekocht. We zullen dit updaten in de webshop. U mag altijd de processor terugsturen via het herroepingsformulier op de website.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Guillaume op den Brouw - 29/09/2017 om 19:05

snel geleverd en goed verpakte laptop ,alleen jammer dat een B grade laptop wordt geleverd waarvan het toetsenbord de W mist .
Was weliswaar goedkoop maar toch .

ondanks het gemis van de W werkt de laptop na installeren systeem goed .

Algemeen
Prijs
Levering
Service
P.R. van Es - 29/09/2017 om 10:12

De muis is in goede staat aangekomen. Ben tevreden met de snelle levering.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
H.Hulsman - 20/09/2017 om 00:16

computer besteld. Degene die ik besteld had, was niet meer leverbaar. Heb een andere gekregen en had er wat problemen mee en wilde hem terugsturen. Met een snelle e-mail werd alles echter opgelost. Goede service.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Kees L - 01/09/2017 om 09:44

alternatief gekregen voor de bestelde spullen,met twee dagen binnen helaas verkeerde kabels bij maar na telefoontje met bedrijf gelijk geregeld (nageleverd) en de volgende dag in huis.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Arnold Smit - 01/09/2017 om 09:44

Naar volle tevredenheid hier een refurbished monitor en laptop hier gekocht. Netjes, goed verpakt en snel geleverd, dus ik kom hier zeker vaker terug.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Patrick - 01/09/2017 om 09:15

Alles is netjes bezorgd ik kom vaker hier bestellen

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Olivier - 01/09/2017 om 09:13

Product bleek niet meer leverbaar. Aankoopbedrag stond paar dagen later weer op mijn rekening. Mail wordt vlot beantwoord.

Robert - 31/08/2017 om 19:23

Toetsenborden besteld, volgende dag geleverd in een prima verpakking, Topwinkel dus.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
 
Pagina 1 van 5


| Meer