Plaats een goede review op Google



9 van de 10 tevreden klanten schrijven geen beoordeling. Ze zijn tevreden dus waarom zou je dan ook.... Toch is het belangrijk om ook als tevreden klant dit te laten weten. Tevreden klanten op het internet geeft ons bedrijf de kans om verder te groeien en onze service waar nodig verder te verbeteren. Help ons ook aan een goede beoordeling op Google.



Plaats een goede review op Kiyoh

Ook als je tevreden bent is het belangrijk om een goede review te plaatsen op een website als bijvoorbeeld Kiyoh. Je zorgt hierdoor voor nog meer vertrouwen en nieuwe klanten voor onze shop. Wij kunnen dan ons assortiment verder uitbreiden en onze lage prijzen blijven hanteren.

 


Kwaliteitscontrole:
Wij vragen onze klanten om een beoordeling achter te laten nadat hun bestelling is afgeleverd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze leveringen volgen en actie ondernemen indien er onverhoopt toch iets mis zou gaan.

Zoekwoorden: Klachten, beoordelingen, pluimen en reviews

Jolanda - 28/05/2019 om 14:47

Een ifhone 6 besteld een heel goed en mooi toestel iets later dan verwacht ontvangen communicatie kan iets beter mail gestuurd geen reactie op ontvangen

Algemeen
Coenen - 21/05/2019 om 10:07

Super snel en erg goed!

Algemeen
Nisa - 17/05/2019 om 16:00

Prima zaak goeie service en klantvriendelijk.

Algemeen
Ellen - 13/05/2019 om 00:36

Prima service!

Algemeen
Daan Varossieau - 08/05/2019 om 17:34

Alles prima verlopen

Algemeen
Sasha - 05/05/2019 om 21:38

Goed werkende iPad, snel geleverd, ben er superblij mee!

Algemeen
Walther Breeman - 29/04/2019 om 12:37

Ik kon artikelen op andere sites niet meer vinden tegen redelijk prijs. Goed te zien dat het hier wel kon.
Geen volgende dag bezorging, maar wel binnen de afgesproken termijn.

Algemeen
M.W.J. Hitzert - 27/04/2019 om 22:12

Goede service en waar voor je geld !!!

Algemeen
Rob van Driest - 25/04/2019 om 15:04

Er wordt belooft wanneer op voorraad volgende dag geleverd maar het duurde 3 dagen. Tussendoor gemaild maar geen reactie.

Algemeen
Jan Laekeman - 24/04/2019 om 17:17

Bestelling goed ontvangen

geerts - 15/04/2019 om 15:18

ik moet er gewoon mee leren werken, ben nogal dom

Algemeen
Maria Neves - 11/04/2019 om 19:03

Lekker gegeten en vriendelijke medewerkers . TOP

Algemeen
Hans - 11/04/2019 om 16:47

Supersnelle regeling

Algemeen
Kris Ameryckx - 10/04/2019 om 21:41

Betrouwbare website om refurbished Iphone's te bestellen. Ik had me eerst vergist tijdens het bestelproces, maar dankzij de goede service van deze aanbieder kon ik makkelijk het toestel ruilen voor de Iphone die ik wel wilde.
Netjes geleverd, en product is ook correct beschreven op de website. Zo ik was benieuwd over de kwaliteit van de refurbished Iphone, maar eerlijk gezegd ik was blij verrast en Computerwinkel Spijkenisse leverde dxe Iphone zoals die beschreven stond op hun website. Prima deal. Bedankt. Dit is een aanbieder die ik iedereen aanraadt.

Algemeen
Charles de Bruin - 10/04/2019 om 16:51

Prima zaak, snelle service en goede kwaliteit

Algemeen
Bastiaan - 20/02/2019 om 14:30

Op 19-01-2019 een Harde schijf voor mijn PC besteld, is zoals afgesproken keurig netjes goed verpakt bezorgd.
Had zelfs nog wat meer GB als afgesproken en dat er wat dagen tussen aankoop en bezorging waren geen probleem gezien de zeer geringe bezorgkosten.
BEDANKT computerwinkel Spijkenisse tot de volgende keer.

m.v.grt. Bas

Algemeen
ابدنبي - 17/02/2019 om 15:07

Was goed
Alleen wat laat bezorgd na twee weken.

Sharon - 13/02/2019 om 03:03

Snelle levering, goed verpakt,vriendelijk geholpen en een zeer nette laptop geleverd !

Algemeen
Agi Overbeeke - 12/02/2019 om 21:18

Alles was prima geregeld.

Algemeen
Tom Impens - 12/02/2019 om 19:37

De Iphone voor mijn zoontje was top, zoals verwacht. Bedankt

Algemeen
 
Pagina 1 van 9


| Meer