Deel jouw ervaring met ons en andere bezoekers.

Kwaliteitscontrole:
Wij vragen onze klanten om een beoordeling achter te laten nadat hun bestelling is afgeleverd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze leveringen volgen en actie ondernemen indien er onverhoopt toch iets mis zou gaan.

Plaats een goede review op Kiyoh

Ook als je tevreden bent is het belangrijk om een goede review te plaatsen op een website als bijvoorbeeld Kiyoh. Je zorgt hierdoor voor nog meer vertrouwen en nieuwe klanten voor onze shop. Wij kunnen dan ons assortiment verder uitbreiden en onze lage prijzen blijven hanteren.

Zoekwoorden: Klachten, beoordelingen, pluimen en reviews

Plaats een bericht in ons Gastenboek

Bastiaan - 20/02/2019 om 14:30

Op 19-01-2019 een Harde schijf voor mijn PC besteld, is zoals afgesproken keurig netjes goed verpakt bezorgd.
Had zelfs nog wat meer GB als afgesproken en dat er wat dagen tussen aankoop en bezorging waren geen probleem gezien de zeer geringe bezorgkosten.
BEDANKT computerwinkel Spijkenisse tot de volgende keer.

m.v.grt. Bas

Algemeen
ابدنبي - 17/02/2019 om 15:07

Was goed
Alleen wat laat bezorgd na twee weken.

Sharon - 13/02/2019 om 03:03

Snelle levering, goed verpakt,vriendelijk geholpen en een zeer nette laptop geleverd !

Algemeen
Agi Overbeeke - 12/02/2019 om 21:18

Alles was prima geregeld.

Algemeen
Tom Impens - 12/02/2019 om 19:37

De Iphone voor mijn zoontje was top, zoals verwacht. Bedankt

Algemeen
AnitA - 08/02/2019 om 23:41

Ik heb meerdere producten besteld en ben zeer tevreden

Algemeen
Natalie - 06/02/2019 om 22:08

IiPhone 5 besteld, was volgens de site op voorraad. Pas na 3 weken en enkele mails later geleverd...
Ik begrijp dat niet alles na 3 dagen in huis kan liggen maar als je snelle levering op je website zet, doe dat dan ook.
Ik krijg dat aan mijn 12jarige niet uitgelegd dat iets 3 weken tijd neemt als er maar 3 dagen staat!
Ik heb bij betaald voor aan huis geleverd en handtekenen bij levering. Iphone zat gewoon in de brievenbus... weggegooid geld dus.
De iPhone zelf is in orde en ziet er als nieuw uit! Een tevreden klant over het product, minder over de beloofde service.

Algemeen
Steffi - 03/02/2019 om 23:37

Geen communicatie was er nodig. Perfecte IPhone met zelf extra materiaal zonder dat dit bijgevraagd was.
Wel latere levering dan verwacht. Maar dat werd al snel gecompenseerd door een prachtige iPhone die we mochten ontvangen. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!! ⭐⭐⭐⭐⭐

Algemeen
Belmans Klara - 31/01/2019 om 15:38

Ik wil hier meedelen dat dit bedrijf na problemen met een bestelling en verkeerde communicatie me een mail hebben gestuurd met een goede oplossing.
Ik vind dit heel klantvriendelijk en correct.
De klant blijft koning en dat is een goed gevoel.


Algemeen
Roy kooijman - 30/01/2019 om 10:16

Zeer netjes, en me appel Mac werk perfect, erg blij mee

Algemeen
Leen Macours - 24/01/2019 om 10:11

23/12/2018 een iPhone besteld, tot op heden (24/01/2019) nog niet ontvangen.
Kan dus nog geen review schrijven over het product. Ik zal mijn bericht updaten van zodra ik hem heb ontvangen.

Algemeen
Dijk - 15/01/2019 om 17:46

overzichtelijk website, met paar dagen in huis

Algemeen
iPhoneLover - 15/01/2019 om 09:33

Top! Snelle levering en prima iphone 5s voor goede prijs!

Algemeen
Sander - 14/01/2019 om 10:40

Prima service

Algemeen
Ramona - 10/01/2019 om 20:14

Inmiddels 2 mobiele telefoons besteld en zeer te vreden!! Alles keurig netjes op tijd geleverd en de mobiele telefoons zagen eruit als nieuw. De computerwinkel Spijkenisse is een echte aanrader!!

Algemeen
Michel - 10/01/2019 om 09:50

Twee keer een iPad besteld. Twee keer is de bestelling geannuleerd. Tip; niet adverteren met producten die niet op voorraad zijn.
De verdere afhandeling was netjes.

Algemeen
Mommers - 09/01/2019 om 14:12

Snelle, duidelijke en nette levering. Ipad in prima staat ontvangen!!

Algemeen
J.A.M. Snels - 08/01/2019 om 22:53

Heb een laptop gekocht.
Goede snelle services en gunstige prijs.
Ben er zeer tevreden mee.

Algemeen
Dave Junier - 07/01/2019 om 20:14

Super snelle levering mooi toestel

Algemeen
Erik van Loon - 31/12/2018 om 11:06

Bestelling is netjes en op tijd binnen gekomen.

Algemeen
 
Pagina 1 van 8


| Meer