Deel je ervaring met ons en andere bezoekers.

Kwaliteitscontrole:

Wij vragen onze klanten om een beoordeling achter te laten nadat hun bestelling is afgeleverd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze leveringen volgen en actie ondernemen indien er onverhoopt toch iets mis zou gaan.

Waarom verzamelen wij beoordelingen ook op onze eigen website?

Er zijn tegenwoordig zoveel beoordelings website's dat dit niet meer bij te houden is. Nu plaatst u bij ons een beoordeling en wij kunnen met u contact zoeken indien u niet tevreden bent. Daarnaast zijn wij van mening dat reviews van externe partijen moeilijker te controleren zijn op echtheid. Ook lopen wij het risico dat uw reactie verloren zou gaan als een externe partij er mee stopt of zijn policy aanpast.

Externe beoordelingen

karel strobbe - 02/05/2018 om 12:35

pakket in goed staat aan gekomen

Algemeen
Y.J.D. Nooy - 02/05/2018 om 12:30

Goede refurbished HP laptop. Werkt goed; heel snel geleverd.

tevreden!

Algemeen
J.J. Harms - 02/05/2018 om 12:22

Super mooie refurbished iphone, werkt heel goed en voldoet ruim aan de verwachtingen.

Algemeen
Hielle Tillema - 24/04/2018 om 13:55

Mooie iphone 6 voor weinig geld. Werkt perfect . Erg blij mee en zeer snel bezorgd.

Algemeen
krasimira dimitrova - 19/04/2018 om 13:46

in goede staat,het laadt erg slecht

wilfried - 19/04/2018 om 13:02

ja prima levering helemaal tevreden met computer kan gewoon niet beter
top bedrijf houdt zich altijd aan dat wat er beschreven wordt zo als beschreven krijg je ook en super snel geleverdt gewoon TOP

Algemeen
Ton van Idsinga - 09/04/2018 om 12:39

refurbished computer gekocht, Werkt prima, goed afgelevert.

Algemeen
E Koolhaas - 04/04/2018 om 07:35

Iphone 6 white gold gekocht. Ziet er goed uit. Snel geleverd.

Algemeen
ed smulders - 25/03/2018 om 20:58

het produkt is in prima staat en werkt perfect

Algemeen
jimmy - 15/03/2018 om 15:55

goede zorg en doet wat het moet doen

Reactie: ComputerWinkelSpijkenisse.nl
Graag gedaan, de bestelde geheugens nemen wij terug en zijn omgeruild tegen een Speakerset van Gembird.

Algemeen
 jars@chello.nl   
Julia Stolfat - 15/03/2018 om 13:45

Ik heb een bericht ontvangen dat het pakket is afgeleverd. Maar ik heb geen pakket ontvangen.Uw pakket 05228967151635 wordt vandaag door DPD geleverd tussen 11:35 en 12:35. Volg uw pakket op www.mydpdparcel.be SMS-code: v7pswV

Reactie: ComputerWinkelSpijkenisse.nl
De iPhone zal inderdaad iets later geleverd worden maar wel op deze dag. De e-mail is iets te vroeg verzonden.

Algemeen
Ellen Rademakers - 21/02/2018 om 10:43

Een nieuwe Qnap TS-228 2-Bay Turbo NAS gekocht met 2x 2TB Seagate Iron Wolf disks voor de opslag. Komt in Raid 1 te staan MIRROR. Voor een leuke prijs via e-mail advies gekregen welke hdd's het beste geplaatst konden worden. Nas werkt na wat standaard dingen instellen perfect. Veel handige apps erbij, voorlopig zijn mijn foto's en video's nu veilig.

Algemeen
Yvonne van Beek - 21/02/2018 om 09:43

Ja de bestelling is in uitstekende staat bij mij afgeleverd waarvoor nog hartelijk dank.Met vriendelijke groet Yvonne van Beek. Order 5494

Algemeen
H.J. Moerkerk - 20/02/2018 om 21:31

De bestelling is op tijd geleverd, had veel negatieve berichten over de computershop gelezen. Ik was pas gaan googelen toen ik al betaald had. Maar tot nu toe allen maar positieve ervaringen. Wel is het zo dat ik de P.C. die ik besteld heb is geleverd zonder besturings programma. Het kan zijn dat ik het niet goed gelezen heb. Of dat ik wat aan moest vinken. Neem hier morgen even telefonisch contact met jullie op, om te kijken hoe we dit kunnen op lossen.

Groetjes Herry.

Theo Kleijne - 07/02/2018 om 13:06

Ja, bestelling is goed afgeleverd en hij werkt ook naar teveredenheid,

bedankt,

mvrg,

Theo Kleijne

Algemeen
J. v.d. Winden - 06/02/2018 om 18:02

Ordernr. 5411. Hieronder de review die ik bij google heb geplaatst.
Alles getest en geen problemen. Voor een volgende aankoop zal ik beslist de website van deze winkel afstruinen om te kijken of ik dan weer zal slagen.

Laptop gekocht en geen spijt. Had er één op het oog die helaas net was verkocht. In overleg met eigenaar een soortgelijke gekozen. Daar het voor een vereniging is en het geld daarvoor vrij moest komen kon ik hem gewoon reserveren. Twee dagen later had ik de laptop met alles erop en eraan. In de reviews lees ik een hoop narigheid. Deze meningen deel ik niet. Mensen moeten beseffen dat je voor een appel en een ei niet op de eerste rang kan gaan zitten. Ik adviseer deze dan ook de portemonnee te openen en naar de beste computerwinkel van Nederland te gaan.

Algemeen
JGMP Wehrens - 07/12/2017 om 21:07

Betreft order 5090. De laptop werd op tijd geleverd. Er was niet vermeld dat de software in de Engelse taal. Voor mij is dat geen probleem misschien voor andere gebruikers wel.
Wat niet geleverd werd was de bestelde antivirussoftware. Volgens een medewerker vwas die gemaild. Helaas niet. Ik heb tot juli 2017 de gewiste mails doorzocht echter niets gevonden.
Na diverse mails welke laat of helemaal biet beantwoordt werden heb ik de eis gemaild dat ik deze op zeer korte termijn wilde ontvangen met de mogelijkheid tot kennisgeving bij een consumentenprogramma.
Binnen enkele minuten waren de benodigde gegevens beschikbaar met de opmerking dat ik gedreigd had terwijl men gewoon hun werk deed.
Klantvriendel8jkheid moet nog aangescherpt worden.
Overigens de laptop werkt peima en daar ben ik ook tevreden over.

Reactie ComputerWinkelSpijkenisse.nl
Opgelost. Dit is ons nog niet eerder overkomen en moest goed worden uitgezocht hoe je opnieuw deze gegevens kan verzenden naar een klant. In samenspraak met Eset de Antivirus leverancier is dit achter de schermen opgelost en heeft onze klant een nieuwe e-mail ontvangen.

Algemeen
R van Loock - 05/12/2017 om 13:09

Laptop bestelling 5036 in prima staat ontvangen

Werd aangeboden laptop met windowsw XP voor € 118,95
vond dat misleidend want bij; kies besturing systeem ; Windows XP + € 29,95
Windows 7 + € ..........
Windows 10 + € ..........

vermeld niet bij de aangeboden laptop in de advertentie met Windows XP wat niet zo blijk te zijn.
Vermeld de prijs zonder en na keuze bestuurings systeem, dat is wel zo netjes en eerlijk voor de klant

Algemeen
Jon de Regt - 05/12/2017 om 12:05

Ik heb een HP HC7900 besteld, alles was goed aangekomen en de PC werkt prima.

Algemeen
Ed krikke - 05/12/2017 om 11:58

Goed aangekomen

Algemeen
 
Pagina 1 van 6


| Meer