Deel je ervaring met ons en andere bezoekers.

Kwaliteitscontrole:

Wij vragen onze klanten om een beoordeling achter te laten nadat hun bestelling is afgeleverd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze leveringen volgen en actie ondernemen indien er onverhoopt toch iets mis zou gaan.

Waarom verzamelen wij beoordelingen ook op onze eigen website?

Er zijn tegenwoordig zoveel beoordelings website's dat dit niet meer bij te houden is. Nu plaatst u bij ons een beoordeling en wij kunnen met u contact zoeken indien u niet tevreden bent. Daarnaast zijn wij van mening dat reviews van externe partijen moeilijker te controleren zijn op echtheid. Ook lopen wij het risico dat uw reactie verloren zou gaan als een externe partij er mee stopt of zijn policy aanpast.

Externe beoordelingen

Marloes Scholte - 30/08/2018 om 07:21

Snelle levering, erg mooie iPhone en doet het goed. Één puntje van kritiek, telefonisch niet bereikbaar.

Algemeen
Iars - 28/08/2018 om 17:47

Levertijdt iets langer als op website staat,contact en gekocht toestel prima.
Tevreden klant!

Algemeen
Morrison - 28/08/2018 om 01:04

Na 3 dagen wachten op mijn iPhone 6 heb ik besloten de winkel te bellen, uiteindelijk blijkt dat het toestel niet op voorraad is. Jammer dat ik daar zelf achteraan moest gaan, er is mij toen ook gevraagd of ik een andere kleur zou willen die wel op voorraad is en heb toen besloten een andere kleur te kiezen. Na 2 dagen wachten was de telefoon binnen en het toestel zelf was perfect. Communicatie zou beter kunnen maar je krijgt waar voor je geld .

Algemeen
Johan Korthout - 17/08/2018 om 21:42

Ik heb een Nvidia videokaart besteld. Het duurde twee dagen voordat ik een bevestiging kreeg dat het verzonden was. Ik had een dag eerder gehoopt, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden over het produkt. Ik heb nu een mooi beeld met goede resolutie op mijn nieuwe 27 inch monitor.

Algemeen
Wesley - 08/08/2018 om 16:34

Laptop besteld redelijk goed alleen steeds problemen met internetsite's te openen ik krijg 7 van de 10 sites niet geopend vanwege een probleem verder werkt de laptop top

Algemeen
Alexander - 25/07/2018 om 21:55

Doordat ik de e-dentifier van de ABN niet bij me had en ik de opslagen voor Creditcard en Paypal betaling te hoog vond, koos ik ervoor om voor de Afterpay optie te gaan. Ik werd echter niet door Afterpay geaccepteerd, waarschijnlijk omdat ik bedrijfsmatig de bestelling plaatste. Helaas werd er daarna in het bestelproces geen mogelijkheid geboden om op een andere manier te betalen.

Na hierover gemaild te hebben, kreeg ik alleen een bericht terug "Afterpay heeft de betaling helaas niet geaccepteerd", wederom zonder opties om op een andere manier de betaling te voldoen. Vervolgens kreeg ik een annuleringsmail, maar daarna ook een bevestigingsmail. Hierop heb ik gereplied: "Is de bestelling goed doorgekomen, hoe kan ik betalen?", maar helaas kreeg ik geen bericht terug...

Hedenavond maar eens gebeld. In eerste instantie werd ik wantrouwend te woord gestaan. Er zullen best veel oplichters zijn, maar geef goedwillende mensen in ieder geval de mogelijkheid om op een normale manier te betalen voor de aan te schaffen waar. Op deze manier loop je toch business mis, niet iedereen is namelijk zo bijdehand om er achteraan te gaan wanneer de bestelling op de betaling misloopt! Immers niet betaald, niets verloren, honderd andere aanbiedingen ;-)

Uiteindelijk werd mij aangeraden de bestelling opnieuw te plaatsen en voor een andere betaaloptie te kiezen. Zo gezegd, zo gedaan, maar hierdoor heb ik de waar helaas wel een dag later...

PS: ik heb de bestelling opnieuw geplaatst en direct netjes met iDeal betaald.

J. Koel - 25/07/2018 om 20:10

Videokaart met samen met kabelverbinding werd snel geleverd. Helaas paste de connector wel op de DVI aansluiting van het beeldscherm, maar niet op de geleverde kaart. Heb helaas beide terug moeten.

Michelle Gonnissen - 21/07/2018 om 09:32

Deze winkel biedt een snelle service. Via de track and trace kon ik mijn product perfect opvolgen. De sms met het uur van de levering was handig. Het afgeleverde product is tip top in orde. Hartelijk dank!

Algemeen
jeroen - 06/05/2018 om 18:59

jawel goed afgeleverd

Algemeen
Tahir aziz - 03/05/2018 om 13:43

Iphon 6 A-grad really as new.
Very good condition.
Delivery also good timing.

Algemeen
Hesther - 03/05/2018 om 09:57

Eerst even telefonisch contact gehad en prima geholpen. De pakket zijn in goede orde ontvangen, Hartelijk dank !

Algemeen
Jolande rasing - 02/05/2018 om 21:13

Iphone prima ontvangen, ziet er netjes uit en werkt goed.
Minpuntje de batterij is na een dag minimaal gebruik al leeg.

Algemeen
karel strobbe - 02/05/2018 om 12:35

pakket in goed staat aan gekomen

Algemeen
Y.J.D. Nooy - 02/05/2018 om 12:30

Goede refurbished HP laptop. Werkt goed; heel snel geleverd.


tevreden!

Algemeen
J.J. Harms - 02/05/2018 om 12:22

Super mooie refurbished iphone, werkt heel goed en voldoet ruim aan de verwachtingen.

Algemeen
Hielle Tillema - 24/04/2018 om 13:55

Mooie iphone 6 voor weinig geld. Werkt perfect . Erg blij mee en zeer snel bezorgd.

Algemeen
krasimira dimitrova - 19/04/2018 om 13:46

in goede staat,het laadt erg slecht

wilfried - 19/04/2018 om 13:02

ja prima levering helemaal tevreden met computer kan gewoon niet beter
top bedrijf houdt zich altijd aan dat wat er beschreven wordt zo als beschreven krijg je ook en super snel geleverdt gewoon TOP

Algemeen
Ton van Idsinga - 09/04/2018 om 12:39

refurbished computer gekocht, Werkt prima, goed afgelevert.

Algemeen
E Koolhaas - 04/04/2018 om 07:35

Iphone 6 white gold gekocht. Ziet er goed uit. Snel geleverd.

Algemeen
 
Pagina 1 van 6


| Meer