Deel uw ervaring met ons en andere bezoekers.

Kwaliteitscontrole:
Wij vragen onze klanten om een beoordeling achter te laten nadat hun bestelling is afgeleverd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze leveringen volgen en actie ondernemen indien er onverhoopt toch iets mis zou gaan.

Waarom verzamelen wij reviews op onze eigen website?
Er zijn tegenwoordig zoveel beoordelings website's dat dit niet meer bij te houden is. Nu plaatst u bij ons een beoordeling en wij kunnen met u contact zoeken indien u niet tevreden bent. Daarnaast zijn wij van mening dat reviews van externe partijen moeilijker te controleren zijn op echtheid. Ook lopen wij het risico dat uw reactie verloren zou gaan als een externe partij er mee stopt of zijn policy aanpast.

Externe reviews
Facebook.com |  Google.com

Peter Kuipers - 05/10/2017 om 17:50

Levering snel en correct , geleverd zoals beschreven .

Algemeen
Prijs
Levering
Service
P.Barelds - 05/10/2017 om 13:44

CPU besteld leverbaar binnen 1 - 3 werkdagen, dit werd 10 dagen.
E-mail die ik stuurde werd niet beantwoord, de telefoon gelukkig wel.

Gekozen voor een track en trace en handtekening bij ontvangst (ad €1,95).
Track en trace heb ik niet ontvangen en het pakje kwam door de brievenbus zonder dat er voor getekend was.
Ook was de CPU niet nieuw, maar een gebruikte. Gelukkig werkt hij wel.

Reactie:
Onze excuses. Het klopt dat de oudere Intel Quadcore Q9550 2.83Ghz 1333FSB op stocket 775 deels nieuw deels refurbished A-Grade worden ingekocht. We zullen dit updaten in de webshop. U mag altijd de processor terugsturen via het herroepingsformulier op de website.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Guillaume op den Brouw - 29/09/2017 om 19:05

snel geleverd en goed verpakte laptop ,alleen jammer dat een B grade laptop wordt geleverd waarvan het toetsenbord de W mist .
Was weliswaar goedkoop maar toch .

ondanks het gemis van de W werkt de laptop na installeren systeem goed .

Algemeen
Prijs
Levering
Service
P.R. van Es - 29/09/2017 om 10:12

De muis is in goede staat aangekomen. Ben tevreden met de snelle levering.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
H.Hulsman - 20/09/2017 om 00:16

computer besteld. Degene die ik besteld had, was niet meer leverbaar. Heb een andere gekregen en had er wat problemen mee en wilde hem terugsturen. Met een snelle e-mail werd alles echter opgelost. Goede service.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Kees L - 01/09/2017 om 09:44

alternatief gekregen voor de bestelde spullen,met twee dagen binnen helaas verkeerde kabels bij maar na telefoontje met bedrijf gelijk geregeld (nageleverd) en de volgende dag in huis.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Arnold Smit - 01/09/2017 om 09:44

Naar volle tevredenheid hier een refurbished monitor en laptop hier gekocht. Netjes, goed verpakt en snel geleverd, dus ik kom hier zeker vaker terug.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Patrick - 01/09/2017 om 09:15

Alles is netjes bezorgd ik kom vaker hier bestellen

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Olivier - 01/09/2017 om 09:13

Product bleek niet meer leverbaar. Aankoopbedrag stond paar dagen later weer op mijn rekening. Mail wordt vlot beantwoord.

Robert - 31/08/2017 om 19:23

Toetsenborden besteld, volgende dag geleverd in een prima verpakking, Topwinkel dus.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Frans - 31/08/2017 om 16:57

De monitors die ik besteld had, waren niet meer aanwezig. Opgebeld, en direct een medewerker aan de lijn die mij verder hielp. Alternatief aangeboden gekregen en geaccepteerd. Snel geleverd, uitstekende kwaliteit. Zeer tevreden.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Paul - 18/08/2017 om 18:33

Goed product tegen aantrekkelijke prijs en ook nog snel geleverd.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Gerard Licher - 18/08/2017 om 13:24

Mooie computercase voor weinig geld, prima verpakt en snel geleverd .

Algemeen
Prijs
Levering
Service
H.W. van der Beeke - 18/08/2017 om 13:07

De monitor in goede kwaliteit ontvangen PRIMA!

Algemeen
Prijs
Levering
Service
J.D.Plomp - 18/08/2017 om 12:59

Prima levering, mankeert niets aan. Product gewoon goed.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Ton van Rijswijk - 15/08/2017 om 14:54

Ontvangen 2.5 inch harddisk leek niet te functioneren, dus gereageerd naar de computerwinkel. Advies: boosheid inslikken en eerst formatteren en partitioneren. Disk werkt nu voortreffelijk!

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Benon - 08/08/2017 om 19:46

Alles goed

adclaassens - 08/08/2017 om 16:43

mijn bestelling is goed afgeleverd.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
m lathouwers - 19/07/2017 om 12:02

beste Computerwinkel, gister hebben we de monitor uitgepakt die u heeft gestuurd, hij kwam een week na de eerste zending aan. hartelijk dank voor de prachtige monitor, die u als upgrade heeft gegeven. we zijn er heel blij mee, het was niet verwacht maar wel welkom. Dank!

martien

Algemeen
Prijs
Levering
Service
Glenn Martens - 09/07/2017 om 08:42

2 monitoren besteld. Deze kwamen weliswaar niet de volgende werkdag binnen zoals aangegeven op de website maar dit werd een dag later. Dit was te volgen middels track en trace en ze zijn in uitstekende staat aangekomen.
Alles was zeer goed verpakt.

Algemeen
Prijs
Levering
Service
 
Pagina 1 van 4